Tienda y taller de fabricación de molduras y marcos a medida para enmarcación de cuadros y pinturas al óleo.
  |    |     |  Afegir a favorits  |  Imprimir
 
 

Distribució a botigues

Distribuïdor de marcs a mida per a enmarcació de quadresDES DE L'ANY 1965 SUBMINISTRANT A BOTIGUES

Fabriquem i subministrem marcs a mida, tires de motllures i pintures a l'oli a botigues dedicades a: enmarcació, fotografia, belles arts, papereries, merceries, i qualsevol altre tipus de botiga.

Oferim grans preus, al ser fabricadors directes i sense intermediaris, permetent a la botiga aplicar el seu marge econòmic, i poder oferir un preu realment competitiu enfront de la seva competència local.

MÀXIMA COMODITAT PER A TU

Distribució de motllures per a enmarcació de quadres a mida Et vam subministrar gratuïtament el mostrari de motllures de marcs per als teus encàrrecs, del que tenim tenim tots els models en existència en el nostre taller, sense esperes.

A més, per a la teva major comoditat, recollim i lliurem, sense cost afegit, els encàrrecs setmanalment sense cap tipus de molèstia per a tu. En la qual, si hi ha alguna urgència excepcional, t'ho podem lliurar en 24hores.

D'aquesta manera, podràs despreocupar-te totalment del teu encàrrec recollit, degut al fet que nosaltres mateixos desenvolupem tot el procés de l'encàrrec sense cap intermediari.

Per exemple, ens portes una làmina, i nosaltres li posem el marc, cristall, passpartous, el darrere, i el que faci falta, manipulant enterament l'encàrrec en el nostre taller propi, sense sortir d'aquest ni recórrer a altres empreses. Per la qual cosa ens fem totalment responsables del teu encàrrec i t'oferim la major garantia de satisfacció.